Enkel blogg dubbelt bloggad

Utan att egentligen ha gjort något alla har jag blivit bloggad två gånger idag. Och tittar man de senaste 24h har jag blivit bloggad MINST 3 gånger!

I söndags körde jag cx-race på gubbängsfältet. Det var riktigt kul! Bilden ljuger och det var inte jag som satte av Daniel Rytz, det ordnade han själv. Detta leder till en hypotetisk fråga; får man köra över cyclocrosshinder?
Micke bloggade och Andreas plåtade.
http://ormmicke.wordpress.com/2010/10/11/miss/

Även Per passade på att skriva om mig idag. Han var med igår och körde skiten ur mig. Det var starkt! Gubbspö i gubbängen. Det ska det till. Han hade pimpat hojen med tubhjul i kolfiber, schysst. Jag var således tvungen att köpa Flockharts beggade tubhjul för att nu komma i fas. Dessutom är jag då med som delfinansiär i hans Lundhagskängor från de etablerade sportkedjornas stora skräck 2010 – XXL Sport i Bromma Blocks!
Allt jag behövde göra för att hamna på Pers blogg var att springa skiten ur honom i tisdags förra veckan, på 3000m. När han tar mig, hövlighetsbloggar jag om honom. 🙂 Dock har han 49 sekunder att ta in till dess…..
http://per-kumlin.blogspot.com/2010/10/nytt-personligt-rekord-pa-1km-och-jamnt.html

Det sista jag gjorde för att bli trippelbloggad var lätt. Jag tog en kombinerad promenad och busstur från Örnsberg till Hägerstensåsens södra ände och var med i den pannkaksafton som Micke bjöd upp till! Traditionen bjuder att jag serverar våfflor, och Micke nu tydligen pannkakor. Micke-gjord blåbärssylt, Nutella (för Micke, inte för mig…………..), trevligt, allvarligt och skvallersnack gjorde det hela mycket trevligt. Och det gav både ett pre-event och post-event-inlägg på herrns webbplats.
http://ormmicke.wordpress.com/2010/10/11/pannkaka/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: