Löping!

Nytt på löparfronten!

1. Hässelbyloppet, 38,32

Hässelbyloppet

What? Hässelbyloppet 2009

11 oktober, förvisso, så det var ett tag sedan. Men, årets sista lopp, och ny bästa tid på milen, med 7 sekunder. Sånt är alltid skoj! Nästa år ska jag ned på 37 minuter.

Ett riktigt snabbt lopp jag säkerligen springer även nästa år. Otroligt platt och lagom kallt i luften så att man gärna kommer imål ”ganska snart”.

Lidingöloppet

I ran Lidingöloppet and all i got was this lousy photo!

2. Lidingöloppet,

Det här var skitkul! Trodde länge på en tid under 2.15, men benen stängde av med 3km kvar. Det är inte mycket att göra va? Kom storgråtandes i mål på 2.19 och mötte en glad Tuffe som i år stod på sidan av banan. Mor min sprang också och körde på grymt! Linus och Jessica var uppe från Göteborg också och Linus och hans brorsa sprang också. Kvällen utspelade sig på söder med föregående pizza! Stötte på (utan att stöta på) Max, Nilsson och Darvell utanför Scandic, ett av stans lättaste ställen.. =)

3. Igår tog jag min första 3km-tid!

10,40. I regn, och blåst. I vår ska jag under 10. Det ska nog gå. Första km gick på 3.20, andra 3.40 och tredje på 3.40 den med.

Med förnedrande tankar i skallen (Max Öste, 9.13) och en tro att Öijer sprungit under 10.00, Salomonsson under 10 också, tog jag tag i de små positiva sakerna.. Sen visade det sig att Micke sprang på 10.50, och Öijer inte ens har gjort något test på 3km (eller?). Då kändes det bättre. 😛

One Response to Löping!

  1. […] så kass. Den behövs ju ju snabbare det går. Nu har jag sprungit snabbare än löparmotionären Hjalmar som har 10:40 som personbästa. Max med sina 9:13 känns däremot jäkligt avlägset. Öijer med […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: