Det har varit tyst ett tag nu…

sadface.jpg

…och det finns en anledning.
Anledningen har ingen riktig definition men har varit extremt ansträngande. Kanske kan den kallas 22-årskris, motivationsbrist, eller kanske insiktsfull paus? Sanningen ligger inte så långt från något av dem, och det har resulterat i att jag helt slutat tänka på cyklingen sedan en tid tillbaka. Jag har brytt mig ungefär lika lite, och anledningen är enkel. Jag har inte velat. För precis när det gått som bäst och varit som mest, och motivationen och målinriktningen varit som högst, har det gått helt klart sämst för huvudet. Jag har inte velat cykla alls!
Det börjar komma tillbaka nu, och jag ger några timmar per dag åt att tänka, diskutera, ifrågasätta och skriva ned vad jag håller på med, vad jag vill, och vad jag känner för min vardag.

Låter djupt, och kanske fjantigt, men livet går hela tiden vidare. Det ska bli spännande att se vilken väg. Det här är nog det värsta jag varit med om.

Vi ses i Södertälje på torsdag!

4 Responses to Det har varit tyst ett tag nu…

 1. Sara skriver:

  Hjalmar, det är bra att du tar dig en funderare och inte bara kör på. Även om det känns jobbigt kommer det garanterat något gott ur det, hav förtröstan! Du finner snart livets mening… Kram – Sara

 2. louiseflockhart skriver:

  Hjalle… jag kommer att heja järnet på dig på torsdag. För visst är jag bara tvungen att åka 450 km för att se er tävla. Hälsa till Sofie. Kanske får jag se henne på torsdag? Kram på dig!!

 3. Nilsson skriver:

  Hjalmar, livet svänger hela tiden. Det bara är så.. fråga mig.. men du ska se att det går uppåt så småningom. det gäller bara att hitta på vad det är som får en att må bra.. öl kan funka.

  ses imorn

  kram

 4. Crosscar skriver:

  Öl? nä du Mattias det får man bara kramp av 😉

  Det är att anlägga en fin Musche som förgyller och ger inspiration, se bara som jag flyger fram nu… aldrig ska muschen rakas bort =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: