Oj vilken träningsvecka jag hoppas att det här blir

Senast jag skrev hade jag ännu inte åkt till Sälen. Jag hade inte åkt i nysnö med mina nyslipade skidor, jag hade inte sett tjejen gå ikull i ett hopp och inte heller hade jag sett henne gå omkring på kryckor hemma i villan. Men, det har jag nu. Nu har jag även blivit stressad över för mycket jobb som kommer upp precis när jag verkligen måste träna, efter tre dagars vila, och jag har också äntligen fått träna, och detta snart fyra gånger sedan igår. Ett, snart två pass på nya hojen, och det kommande, som ska genomföras nu precis, ser jag starkt fram emot!

Idag pratade jag med Max som är på Cypern. Han hade punkat i loppet som gick i helgen, och därmed låtit Micke få den bästa placeringen av nybörjarsvenskarna. Kessiakoff är ingen nybörjare, så han räknas inte. Hade han räknats med, hade han vunnit den ligan, eftersom han blev trea.
Jag åker ner på tisdag med Per och vi två utökar nybörjargruppen med två deltagare. Det ska bli riktigt skönt, för som nybörjare kan man springa omkring i shorts och känna på pooltemperaturen. Justdet, hoppas det finns pool..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: